Plocka in naturen

Vilken sommarkväll och vilken värme! Om man bortser från skola och jobb så kan man nästan få en känsla av semester och sommarlov.

Barnen har haft årets första vattenkrig och jag vattnar i odlingslådor och växthus. Men håller annars mest till i skuggan och vilar. Hostan visade sig vara Mykoplasma som låter som en långvarig bacill men förhoppningsvis så hjälper medicinen och jag återfår krafterna snart. Just när man inte får så är man som mest träningssugen, eller hur?!

Torsdagens tema hos Fabriken är ”Plocka in naturen i din inredning”, vilket så här års är ganska så lätt. Träden och naturen är ju full av fina blommor och blad. En kvist eller några enkla blommor i en vas blir så fint.

DSC_0001

Vill man gå ett steg längre så kan ett tips vara att ta en hel björkstam (fråga markägaren först) och använda som nyckel- eller klädhängare. Vi borrade några hål och satte i små grenar och vips var det klart. Gör sig finfint i hallen.

DSC_0008

Önskar er en fin helg!

4 Kommentarer

 1. Ja det ger sådan känsla när man tar in naturen i inredningen. Den där björkstammen du gjort tagit in och gjort till nyckelhållare var ju kanon :D Vilken bra idé!

 2. Mykoplasma är inte kul, hoppas du fått hjälp och att det går över fort nu. Vilket fint tips med trädstammen! Tack!

 3. Barbro Jävertsays:

  Hej! Tycker eran Hemnes soffa ser så mysig ut. Men den ser finare ut än den vanliga. Har ni gjort om den, eller finns det två sorter? Är så nyfiken…berätta…eran ser ju mer ut som en pinnsoffa…

  • Annicasays:

   Hej!

   Kul att du gillar soffan. Är det den svarta dagbädden du menar? På IKEA finns det en vit och en svart/brun variant och vi har inte gjort om den något alls utan man köper den sån :)

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.