En vecka i Spanien

 En vecka i Spanien går fort, väldigt fort och ger definitivt mersmak! Det har varit sol, klarblå himmel och lagom varmt (som en svensk sommardag) precis hela veckan. Havet var dessvärre inte så varmt ännu men nog varmt för ett dopp eller två i alla fall. Vi har mest ägnat oss åt att sola, bada och slappa. Har läst ut böcker på löpande band, tagit improviserade luncher på balkongen, sportat lite på områdets tennis- och fotbollsplaner, badat i poolen, badat i havet, tagit siesta och ätit tapas.

En dag åkte vi till Benidorm som hade en jättemysig gammal del, en annan kväll åkte vi upp till borgen i Alicante och sen blev det lite shopping också. Två par nya skor (skulle kunna köpt många par!)  fick följa med hem och till barnens stora förtjusning så hittade vi (efter mycket letande) varsitt Real Madrid-fotbollsset med siffran ”7” och Ronaldo på ryggen.

För er Karlstadbor rekommenderar jag en tur till Alicante, supersmidigt eftersom Norwegian flyger direkt härifrån. Skönt när man åker iväg men ännu skönare när man kommer hem och bara har en kvart med bilen för att vara hemma i huset igen.

Semester, precis som det ska vara alltså!

DSC_0037

DSC_0042

DSC_0043

DSC_0052

DSC_0075

DSC_0124

DSC_0146

DSC_0211

DSC_0215

DSC_0226

Spanien, vi kommer tillbaka!

Men nu är det fredag och helg igen! Hoppas på fortsatt sol och värme!

Kram på er!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.