En helg i Göteborg

Fyrtio år har han blivit, mannen i mitt liv, och det firade vi genom att dra till Göteborg över helgen. Denna gången lämnade vi bilen hemma och tog tåget. Hur härligt som helst! Skönt att slippa leta parkering och framförallt att få sova, läsa och dricka kaffe hela resan.

bild (3)

Ägnade sen fredagen åt att fika, shoppa och äta god mat. Tog bland annat en tur till trendiga inredningsbutiken Artilleriet, mysiga blomster- och interiörbutiken Floramor & Krukatös och sen en kaffe och bulle på da Matteo. Delar av Göteborg som jag inte varit i innan och ja, alla ställen är helt klart värda ett besök. Är ni i blomsterbutiken så glöm inte att spana in det coola garaget igenom fönsterrutan. Coolt ställe!

I lördags fortsatte firandet med Magnus Ugglas show på Rondo. Den var riktigt bra! Föreställningen har gått länge i Stockholm men från och med förra veckan är det alltså Göteborgs tur.

Kvällen avslutades med obligatorisk räkmacka på Heaven23.

På söndagen en lång och god frukost på hotellet och sen tåget hemåt igen. Inser att det blir alldeles för sällan man åker iväg på tu man hand så här.

En härlig helg helt enkelt!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.