Redan söndag!

Oj! Redan söndagkväll! Vad hände med den här helgen egentligen? Tror den gick snabbare än alla andra… och ändå har vi inte gjort något jättespeciellt. Lite måleri (ni ska få se bara jag kan få fram kameran och knäppa lite bilder innan det blir mörkt), lite kalas, massa god mat, en bra film (En oväntad vänskap, rekommenderas!), lite frisk luft, fem centimeter snö(!) och sovmorgon. Yes, det var den helgen det!

Har lovat barnen att blogga om deras favoritefterrätt alla kategorier, så håll till godo, här kommer en väldigt enkelt, snabb och faktiskt smal efterrätt!

c16daf45-1163-4587-9f69-a57f4a501308

(Recept och bild: Arla)

Halloncheesecake i glas

Ingredienser till 4 portioner

250 g frysta bär (hallon eller blåbär)
2 dl kesella vanilj
1 digestivekex

Gör så här:
Tina bären något. Lägg dem i fyra små glas och täck med kesella. Krossa kexet och strö över kesellan.
Klart!

2 Kommentarer

  1. Johannasays:

    Tack för tipset , alls i familjen tyckte det var smaskigt !

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.