Fredagsfikar

Äntligen en ledig fredag, utan hantverkare och utan några som helst planer, härligt! Kunde bara önskat mig lite mindre regn och blåst och mer sol bara. Men man kan inte få allt.

Fick Roy Fares bok ”United States of cakes” i julklapp och bilderna i den har frestat oss länge nog nu, så efter skolan idag så stod det kakbak på schemat. Baka är i och för sig något som äldste sonen alltid vill göra och den yngste vill helst alltid äta sött. Jag försöker (men lyckas inte så bra med att äta mindre fikabröd), men idag gör vi ett undantag. Chocolate chip cookies var det som föll oss alla i smaken. Lätta att baka och farligt goda!

DSC_0010

Blir ni sugna på att baka så finns receptet här. Köket, jo det ser ut så här nu. Den uppmärksamme ser att taklisten saknas men det är ungefär allt som är kvar. Vad ska vi hitta på nu då tro?

DSC_0002

DSC_0003Ikväll äter vi Papardelle med kantareller, rostad savoykål och västerbottenost efter ett recept hittat hos Chez Wood. Mycket godsaker att prova på den sidan. Ska bli spännande!

Önskar er en skön helg!

1 Kommentarer

  1. malinsays:

    Hoppas det smakade lika gott som det doftade!! Tack igen för bubbel o en mini paus i sjukdomsträsket! Köket är fantastiskt, passar er så bra! Kram

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.