Månadens fyra – Juni

Så här på Junis sista dag så slänger jag in en månadens fyra… ni vet bättre sent än aldrig…

manadens_fyra

denna månad är det bokstaven B som i

Baksida | Blogg | Blåvitt | Budskap

Baksida – även om vi på senare år försökt göra en uppryckning av framsidan på vårt hus så är det på baksidan det händer. Det är där vi odlar, solar, spelar fotboll, fikar, grillar, umgås och slappar. En baksida som trots grannar runtomkring känns ganska så insynsskyddad. Höga häckar och grannar som inte utnyttjar sina ”baksidor” gör vår plats på jorden väldigt avkopplande. Ja, jag gillar vår baksida faktiskt.

DSC_0004

Blogg – det finns så många många duktiga tjejer där ute (för det är onekligen bara tjejer som driver de bloggar jag följer just nu). Mina favoriter är och har sedan länge varit Anna-Malin med bloggen Helt Enkelt, Malin med Life by Mile och Åsa med @mycasa. Fortsätt så girls, ni är fantastiskt duktiga och det är alltid kul att läsa, se och inspireras av era ord och bilder. Om ni inte redan gjort det så spana in dessa bloggar.

Blåvitt – vad är det med sommaren och blåvitt egentligen? Plötsligt är det ränder och marint tema både på kläder, porslin och inredning. Och jag, jag både gillar och inte gillar. Är lite trött på ränder och det klassiskt marina. Men därmed inte alls trött på det blåvita, se på kuddarna här nere, en salig blandning av blått och vitt och det är så fint.

blavitt

 Budskap – dagens budskap och som en note to self är denna ”Don’t overthink, just let it go”. Som en expert på att oroa sig, fundera och analysera så är det här något att lägga på minnet och banka in i hjärnan.

dontoverthink

Kika in hos Anna och Ulrika för att hitta fler av Juni månads fyror.

Nu, Juli!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.