Månadens fyra – april

Mars gick för fort och det känns som att April också rusat iväg men så här på månadens sista dagar så gör jag ett försök igen med MÅNADENS FYRA

manadens_fyra

April som kommer med bokstaven A och tema

ansikte | ananas | alfabet | adrenalin 

ingen lätt match

men här kommer min tolkning

Ansikte: Med en dunderförkylning i kroppen känns mitt ansikte inte alls i form för tillfället, huvudet värker, ögonen rinner och det gör ont i bihålorna. Usch, vårförkylning i strålande sol är definitivt ingen höjdare. Men med påfyllning av C-vitaminer och färsk ingefära så hoppas jag det snabbt går över.

ansikte

Ananas: Ananas i inredningen har vi sett mycket av ett tag. Men nej känner att den trenden inte riktigt är något jag hakat på. För min del så passar ananas bäst att ätas färsk på ett tropiskt resmål eller som innehåll i en god ananaspaj.

ananas

(Bild: via Myhabitation)

Alfabet: Om jag inte gillar ananas i inredningen så kan jag definitivt säga att det är tvärtom när det gäller alfabetet. Jag gillar fortfarande rostiga bokstäver och bokstäver i plåt och zink, även om trenden säger mer ananas och mindre bokstäver. Och tänk hur livet vore utan bokstäver… inga böcker, inga skyltar, ingenting! Som den där gamla boken ”Varför är det så ont om Q” – av Hasse Alfredsson. Nej, hit med mer bokstäver och finfina citat!

alfabet

(Bild: via Countrybymail)

Adrenalin: Cykla, träna på gym och åka skidor det är mina sätt att få adrenalinkickar och jag är fast. Jag cyklar inte jättefort och hoppar inte över sten och branta stup men det ger en kick att vara ute och röra på sig i skog och mark. Årets utmaning blir Cykelvasan som går  av stapeln i mitten av Augusti. Många timmar blir det framöver på min allt för hårda sadel.

adrenalin

Än är inte April slut så vill du haka på månadens fyra kikar du in hos Lilla U eller hos Rackarungar för att se hur.

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.