Köket igen

Tänkte ni ville se lite fler köksbilder. Det händer inte så mycket just nu mer än att vi fortfarande väntar på bänkskivan. I fredags var de i alla fall här och mätte så nu ska den bara tillverkas och sedan skeppas från Estland och hit för montering också. Killen som mätte sa att den ska hinna hit före jul, jag säger, det återstår att se.

Efter tips från en köksmontör så beställde vi vår granitskiva från ett företag som heter Andrews Granite som har sin tillverkning i Estland (mycket bättre priser än för motsvarande granitskiva i Sverige) och än så länge har allting fungerat som det ska. Får hoppas de goda vitsorden som finns på hemsidan stämmer. En svart skiva Nero Assoluto är vad vi tänkt oss.

DSC_0012

Med den nya köksön så kom matbordet lite längre ned i köket jämfört med vad vi haft förut. Var lite oroliga innan att det skulle känns konstigt och långt bort men det gör det faktiskt inte alls. Snarare blev det bättre så här och själva matplatsen blev lite mer avskärmad från köksstöket.
DSC_0013

Innan snickarna åkte i måndags så kom krönlist och taklist på plats. Det blev liksom pricken över i:et det. Tror vi får ge dem i uppdrag att göra samma sak ovanför kyl och frys. Har jag inte redan sagt det så är det ett IKEA kök med luckorna Bodbyn (de vita) och Laxarby (de svarta på ön). Även knoppar och beslag är från IKEA.DSC_0014

2 Kommentarer

  1. Sofiasays:

    Förstår att det känns bra. Supersnyggt och jag antar att det känns mycket ljusare också. Kram Sofia

    • Annicasays:

      Ja, oväntat mycket ljusare (den lilla tid vi varit hemma dagtid vill säga).

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.