Ända in i kaklet

Efter att ha haft två duktiga snickare här i två dagar och en rejäl insats av oss själva nu i helgen så börjar det likna ett kök här hemma hos oss. Vi slet hårt med att riva ut det gamla ända tills sent i onsdags kväll och i torsdags klockan sju så stod Byggfolket här utanför och knackade på.
IMG_4915
Efter en dags jobb så såg det ut så här. Väggarna hade fått ny gips, stommarna var på plats. Rörmokaren hade dragit om rör och elektrikern hade dragit el. Det händer en del! Skönt att kunna vara jobbet och veta att allt är i trygga händer.
DSC_0002

DSC_0004
Dag två så har diskmaskinen hittat rätt och den gamla altandörren har ersatts med en ny helglasad variant. Här ska det bli ljus!
DSC_0005
DSC_0007
DSC_0006
DSC_0009
Igår tog vi det faktiskt lite lugnt och tog med barnen på bio en stund. De små stackarna har inte fått så mycket uppmärksamhet den senaste tiden så det var välbehövligt. Det blev ”Tjuvarnas jul” en helt OK familjefilm med samma karaktärer som i julkalendern för några år sen. Idag har vi faktiskt hunnit träna hela familjen och dessutom fått på lådor, luckor och beslag. Visst sa jag att det börjar likna något?!DSC_0014
DSC_0016Nu återstår lite småfix, lister (blir de nånsin klara?), lampor och ja så ska det förstås bli en bänkskiva och kakel. Har vi tur så kommer de och mäter ut för bänkskivan imorgon och sen är det några veckors leveranstid innan resten kan göras färdigt. Så ja det blir kokplatta och mat i ugn ett tag till framöver.

Men nöjda, ja det är vi verkligen så långt.

Vi somnar nog gott inatt också… och eftersom det inte blev mycket av min fridag i fredags så önskar jag mig en sån till, gärna imorgon. Känns som vi skulle behöva det.

Gonatt!

1 Kommentarer

  1. Vad härligt att det börjar ta form. Känner mycket väl igen det där med låååång väntan på bänkskivorna. När våra väl kom så var det fel mått, så då fick vi börja om igen och väntan blev ännu längre. Fast precis som du skriver så är vi helt klart nöjda med resultatet;). Trevlig vecka. Kram Gabriela

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.