Planer för 2014

Medan det nya året så sakta drar igång så börjar tankarna snurra. Vad ska bli årets projekt här hemma? Är det kanske i år vi kommer göra klart alla de där sakerna som vi påbörjat? De där listerna i tvättstugan som aldrig kommit upp (trots att det var två år sen vi renoverade), är det dags att ersätta badkaret med en dusch och ska vi ta oss tid till att byta ut resterande del av trätrallen på husets framsida mot snyggare i lärk?

DSC_0005

Kanske är det dags att göra den där stora köksrenoveringen som vi längtar efter, eller det lite tråkigare projektet att rensa ur och få ordning i garaget? Årets första tema hos Inspobanken är just ”Planer för 2014” . Och är det inte just planerna och själva planeringsstadiet som är det roliga egentligen? Då när huvudet är fullt av idéer om att göra si eller så och man surfar runt och bläddrar i tidningar som en galning efter inspiration.

Frågar ni mig så blir mitt bidrag till ”Planer för 2014” att göra om i köket. Min man däremot som är lite mer realist än jag skulle nog svara ”göra klart det vi påbörjat”. Men jag brukar vara väldigt bra på att övertyga så det slutar antagligen (hehe) med att vi både gör klart det vi påbörjat och gör om i köket, sen lite fundersamma undrar vi var året och ledigheten tog vägen?! Kanske realisten i mig vaknar till liv… och drömmen om ett kök i industristil bara blir en dröm det här året. Men att planera är gratis och jag funderar på om luckorna ska vara i grått eller vitt? Om det ska vara en fristående köksö eller om den ska sitta fast mot väggen? Om det ska vara överskåp eller öppna hyllplan. Var vinkylen ska få plats och om såna där snygga lampor som Åsa på @mycasa har kan passa här?

Planer 2014 – börjar här och nu!

DSC_0049

(Köket as we know it… ek och laminatskiva, *liite* uppfräschning skulle inte skada)

Nu kör vi fredagsmys!

Kram!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.