På jakt efter den perfekta soffan

Ganska länge nu har vi (jag) varit på jakt efter den perfekta soffan. I ett infall av ett nu-ska-vi-minsann-hitta-den så for vi runt i alla Karlstads möbelbutiker för några veckor sen utan några större resultat. Soffor det finns det gott om men när den ska vara både skön, snygg och prisvärd så är det väldigt mycket svårare. Vi kan heller inte enas om ifall det ska vara en hörnsoffa, en tresits kompletterad med fotpall och kanske en tvåsits eller en divanvariant. Jag gillar hörnet i den soffan vi har nu men en tresits är ju så mycket snyggare

Tre av familjemedlemmarna gillade dock Dallas nedan väldigt mycket, mjuk och skön och en soffa man säkert kan sova bort många timmar i. Dessvärre fanns den bara i rosa i affären vi provsatt den i och inga tygprover till hands så är lite osäker på både färg och tyg här. Ett plus dock för avtagbar klädsel.

dallas_soffa

En soffa som jag tokgillar (utan att ha varken sett eller provsuttit i verkligheten) är Petito från Furninova. Den ska provas nästa gång vi är ute och åker.

furninova_petito

Sen är jag fortfarande väldigt förtjust i Le Grand Air från Decotique, tyvärr tyckte både jag och mannen att den var snyggare än skön. Den ser mjuk och go ut men kunde varit lite mjukare stoppad, då hade den varit perfekt.

legrandair

Yep, vi får se hur detta slutar. Ha en fin vecka!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.