Årets varmaste helg

Då var det söndagskväll igen och det här året hittills varmaste helg gick lika snabbt som vanligt. Visst var man lite badsugen igår när termometern visade på 27 grader. Men läste någonstans att det var 13 grader i Vänern så det suget gick över, fick bli en dusch med vattenslangen istället. Härligt är det är i alla fall! Speciellt kvällarna när man kan sitta ute länge länge på uteplatsen och bara njuta. Tycker att vi alla är värda det efter årets långa vinter!

Helgen har annars spenderats med fotboll, plantering av nya växter (är det fler än jag som tycker att denna vinter tagit  hårt på växterna? Har fått byta ut ganska många!), fika med vänner, snos på en liten bebis, grill och ett öga på Eurovision. Igår gjöt vi dessutom hyllplan i betong som jag skrev om häromdagen, får hoppas att det blir bra. Tanken är att det ska sitta i badrummet sen när det brunnit klart. Formen byggde vi av plywood.

DSC_0002

En rund ”trampsten” gjöts också, ska försöka få till fem stycken såna att ha i gruset utanför växthuset. Som form använde vi en bricka som tillhör eldkorgen.

DSC_0001

Avrundade helgen med årets första tur på mountainbiken. Tänkte åkt till det stora varuhuset men insåg som tur var att det var bättre att göra något som ger energi, än göra något som tar den. En cykeltur i skogen gjorde definitivt humöret bättre!

Vår lille turkille hittade en fyrklöver nu ikväll och undrade om man fick önska sig precis hur mycket man vill…

DSC_0007

… javisst, klart man får!

 

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.