Uterum check!

DSC_0008

Innan vi for iväg till Spanien så började vi ju lasera golvet i uterummet i en grå nyans. Det tog väldigt, väldigt lång tid för färgen att torka. Är det fler som känner igen det? Eller beror det på att vi bara kan öppna åt ett håll och inte få korsdrag? Hur som helst, förra veckan så målade vi klart den andra halvan av golvet och nu i helgen fick sig väggarna en omgång. Någon gång, om några år eller så, ska vi byta färg på hela huset. Kanske blir det svart, kanske blir det vitt? Men tills dess eller tills något annat är bestämt så fick uterummet bli vitt. Vitt som i färgen ”Lätthet” från Demidekk. Och oj, vad mycket lättare det kändes! Faktiskt! Tillsammans med det grå golvet blev det ett helt nytt rum!

DSC_0005

DSC_0006

DSC_0007

Så i söndags kväll när all färg torkat fick jag sätta tänderna i det roligaste… inredningen! Med en ny matta, ett nytt vitt överdrag på vår gamla Ektorp-soffa, de gamla möblerna, (en del vi hade framme och en del vi hade undangömt) blev det så här!

Ett helt nytt rum för några timmars jobb och inte allt för mycket pengar. Kul när man kan förändra så mycket av saker man redan har hemma! Det gillar jag!

Här kommer vi trivas! (I alla fall tills jag kommer på en ny idé…)

DSC_0010

5 Kommentarer

 1. Malinsays:

  Snyggt :-). Tänk vad färg kan göra!! Hoppas ni har en bra dag! Kramar

 2. Mariasays:

  Mycket najs! Ta det nu lite lugnt mellan alla projekt och njut av detta fina rum.

 3. Mariasays:

  Mycket najs! Ta det nu lite lugnt mellan alla projekt och njut av detta fina rum.

 4. Ulrikasays:

  Är det ett ”vintervarmt” uterum?

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.