Och så kom Messi

Det blev ingen ny soffa, ingen resa till Gotland och ingen tur till Mallorca. Det blev en sladdis istället. I helgen kom Messi till oss och ingenting är längre sig likt. Vi har hinderbana överallt i huset, små pölar här och där och sover dåligt på nätterna (han sover dock alldeles utmärkt). Tänk att en söt, liten lurvig kille kan ställa till det så.

1-2016-04-23 19.42.45

2-2016-04-23 19.47.41

3-2016-04-24 12.07.26

5 Kommentarer

 1. Vilken söt liten vovve, det blir mycket bus. En härlig blogg du har, kul att läsa.
  Ha en bra dag!
  Birgitta

  • Annicasays:

   Tack så mycket Birgitta! Det blir inte mycket skrivet längre, har tappat inspirationen tror jag men vi får se om den kommer tillbaka igen. Är mer aktiv på Instagram för tillfället.

 2. Miasays:

  Hej! En gång för ett tag sedan hittade jag en bild från din sida på Google. Det var en dragdörr, eller par-dragdörr som gick på hjul. Smart grej tycker jag. Vill göra samma hos oss men bara en dörr. Kan du berätta vilket material du använt och hur du gjort med upphängning. Funkar den bra? Mvh Mia i Norrland

  • Annicasays:

   Hej Maria! Tyvärr är detta inget vi har gjort utan bara en inspirationsbild på något vi vill göra i framtiden. Hittade bilden nånstans på internet. Så du får leta vidare. Lycka till!
   /Annica

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.