Nytt på husets framsida

DSC_0008

Framsidan på huset har inte varit det som prioriterats högst på vår agenda (förutom att såga ner den skog av tujor som stod och gömde huset när vi flyttade in för åtta år sen). Istället har vi mest koncentrerat oss på att göra fint på baksidan eftersom det är mest där vi håller till. Men förra året påbörjade vi lite smått att byta ut en gammal trägång och även lägga kantstenar med grus. Den här sommaren är det tänkt att vi ska fortsätta andra halvan av trätrallen och göra en trappa och en spaljé. Får se när och hur vi ska orka med det.

 DSC_0005

I helgen så dammade jag dock av och oljade in en gammal utegrupp vi haft i många år. Nu har den dock blivit stående i uthuset ett tag men med lite ny olja och en på ny plats så tycker jag den gjorde sig riktigt bra på framsidan av vårt hus. En spaljé ut från hörnet av huset kommer nog att bli perfekt också.

DSC_0001

För en del av morsdagspresenten inhandlades också en syrén på stam (Syns på bilden högst upp till höger). Den ska få sällskap av några andra blommor i en rabatt med kantsten där bredvid gången är det tänkt. Men även där får det bli lite i taget. Jag ska försöka ta det lite lugnare så jag inte trillar in i den berömda väggen igen. Jag är ganska bra på att ligga i, men sämre på att pausa. Måste bli bättring där….

DSC_0007

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.