Lata dagar

Dagarna går och vi ägnar oss åt att sola, bada och fika vid någon strand. Härliga sommartider! Har varit hemma hos mina föräldrar i Östergötland några dagar och barnen har äntligen fått leka med kusinerna. Tyvärr blir det allt för sällan vi ses men då är det desto roligare de gånger det blir av. Vi har badat i Vätterns kalla vatten, ätit glass vid Varamon, strosat runt i mysiga Vadstena, ätit mat på en innergård där känslan var som vid Medelhavet. Till lillebrors stora glädje var det nostalgiafton i Vadstena och stan var full av gamla, nya, ovanliga och häftiga bilar. Undrar varifrån detta motorintresse kommer?

DSC_0007

På väg österut så stannade vi till för att luncha i Örebro och då äntligen fick jag göra ett besök i fina affären Pure Love. Inga bilder tyvärr eftersom jag glömde kameran hemma men stället är helt klart värt ett besök. Så mysigt! Några saker fick såklart följa med hem och hämtade även inspiration till vimpeln som jag snodde ihop idag. En sax, ett jutesnöre och en gammal gardin var vad som behövdes. Behövde inte ens sy. Ett lite somrigt DIY-tips för er som är pysselsugna. När ni ändå är i Örebro så missa inte heller CE inne ute. Yep, Örebro är helt klart värt en tur till.

DSC_0008

 De uppånervända korgarna som hänger över bordet ska få lampor i sig är det tänkt, ett av alla projekt som ska bli av under sommaren. Men än så länge är kvällarna ljusa så det går bra ändå.

DSC_0009

 

Medan jag och barnen varit hos mormor och morfar så har J jobbat och även målat golv. Nu är alla våra sovrumsgolv vitmålade och det blev så bra. Men det, det får ni se en annan dag. Nu är det dags för grillat… igen.

Ha en skön lördagskväll!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.