Lampor över köksön

Flera veckor före jul så beställde vi hem två lampor från PR Home (via Royal Design) som vi skulle ha över köksön. De var slut på lager och vi har väntat och väntat och väntat. Men förra veckan kikade jag in i affären vid lunchtid och med en stor portion tur så hade de just fått en leverans och där fanns lamporna med. Nu i helgen har de monterats och invigts. Var ju lite osäker på om vi skulle valt några andra, men de här de blir bra! Får säkert plats för de där glaskupolerna någon annanstans om det skulle vara så.

DSC_0010 DSC_0017 DSC_0019 DSC_0022 DSC_0024Ja mina vänner, det börjar bli färdigt minsann!

 

3 Kommentarer

 1. marlenesays:

  Hej!
  Vi ska tillverka ett matbord och jag skulle vilja veta hur du har fått dina plankor i den tonen, det står att du har betsat och oljat men du skulle inte kunna vara mer specifik än så…? Skulle så gärna vilja få samma färg/ton.
  Tog med er bild på bordet till färghandeln men expediten kunde tyvärr inte hjälpa mig.
  Tacksam för svar

  • Annicasays:

   Hej!

   Ursäkta sent svar. Om jag inte minns helt fel så använde vi oss av Jotun lady interiörlasyr i färgen ”Väderslitet trä”. Du hittar färgkartan i en butik som säljer Jotun/Demidekk.

   Lycka till!

   Annica

 2. Marlenesays:

  Hej!
  Vi ska också tillverka ett matbord och jag tycker ditt är superfint, är jättenyfiken på hur du har gjort för att få den tonen på plankorna? Det står att du hat betsat och oljat, du skulle inte vilja vara mer specifik. Tog med din bild till färghandeln men de kunde tyvärr inte hjälpa mig…
  Tacksam för svar

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.