Iris Lights

Två veckor kvar nu och nedräkningen mot semestern har börjat på allvar. Tänker varje dag att nu ska det väl börja lugna ner sig, men icke… Full fart framåt fortfarande! Kanske är det så att nästa vecka då är många på semester och då kan jag hinna med sånt där som ligger längst ned i högen. Ja, vi får se!

Njuter i alla fall av härliga kvällar och det är svårt, jättesvårt att komma i säng. Som lillebror säger… ”det är ju som dag hela tiden, så jag vill inte sova”. Och detsamma gäller mig! Det gäller att lagra det där ljuset nu så vi orkar med vintern!

Nämnde ju någon gång i våras att jag var på jakt efter Happy Lights, men de verkar vara slut överallt och går åt direkt när de kommer in på lager. Nu har jag dock hittat en annan variant som heter Iris Lights, lika fina och faktiskt lite billigare. Så förra veckan tog jag den lilla röda bilen på en tur till Designrummet i Väse (någon mil öster om Karlstad). Där fick man plocka ihop sin egen ljusslinga med 20 eller 35 bollar (fanns flera färger att välja mellan).

DSC_0076

Blev riktigt mysigt ljus. På midsommarafton dekorerade jag bordet utomhus med denna och det blev hur fint som helst.

Så Iris Lights, rekommenderas varmt för er som letar efter Happy Lights.

 

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.