Ett nytt soffbord

Är inne i en fas där jag rensar ur, ger bort kläder och säljer massa grejor på Blocket. Senast i raden är det runda soffbordet från Tine K som jag tröttnat lite på. Det var snyggt och allt men inte helt praktiskt med den vingliga brickan. Istället hittade jag ett robust bord på Europamöber med underrede i stål och träbrädor gjorda av 100-årig dörr från Kina. Det ska väl hålla  både att slänga upp fötterna på och för vilda ungar som spelar TV-spel med hela kroppen. Tycker det gjorde sig väldigt bra mot träväggen och den vita soffan också. Nöjd!

1-DSC_0014 07-DSC_0007 08-DSC_0008Imorgon kommer en tjej och hämtar en av ”Acapulco-fåtöljerna”, där har jag inte bestämt vad som ska komma istället. Men det blir ju ett angenämt problem. Lite sugen på här Ellos-fåtöljen måste jag erkänna men den levereras inte förrän den 20:e juni(!) och det var lite väl långt bort.
10-DSC_0010 11-DSC_0011 13-DSC_0013

Två gånger i helgen har jag åkt längdskidor och det är ju bara för härligt. Ett liv utan träning är definitivt inget för mig så nu vill jag bara komma igång på riktigt. Det kan väl inte vara fel att röra på sig lite grann även om ryggen inte är helt hundra? Det har inte blivit sämre i alla fall och humöret blir ju i alla fall betydligt bättre och det är nog så viktigt. Idag tog vi till och med fika med oss ut i spåret, varm choklad och ostsmörgås i solen och på väg hem ett stopp vid skidklubbens stuga för lite våfflor. Det är så härligt att man varken behöver ta bil eller åka långväga för att få en skön vinterdag.

Hoppas att er helg varit fin!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.