Ännu en lampa

Tror jag får sätta stopp för nya lampinköp nu på ett tag men senaste tillskottet här hemma blev en Alex från Watt & Veke. Har sneglat på den ett tag och med en rabattkod från en butik nånstans så slog jag till. Ser ut lite som en brynja i stål och jag tyckte den passade fint ihop med det svarta bordet och vitrinskåpet. Så den får hänga kvar!

1-2015-05-17 14.42.10 17-2015-05-17 14.42.39

Med hem från Artilleriet följde en söt liten kruka från Bergs Potter, tokgillade färgen på denna och skulle gärna köpa på mig ett helt gäng. Dessvärre var de både tunga och dyra (inte läge att dra hem på tåget alltså) så det fick bli en mindre variant. Perfekt för en liten pelargonstickling.

18-2015-05-17 14.43.26Inne i ett soligt hörn av matrummet växer tomaterna och det börjar bli dags för omplanering igen. Längtar efter riktig värme och soliga dagar så att de kan få flytta ut istället. När ska det riktiga Maj komma liksom. Inte många dagar kvar nu. Men måste erkänna att mellan regnskurarna och det eviga blåsandet så är det vackert ändå och blomningen håller sig lite längre än vanligt. Får försöka se det positivt.

 

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.