Decor life – sittplats

Ett nytt temablogg-ställe, Decor Life,  har slagit upp portarna. Från att tidigare ha funnits på Instagram så har det nu blivit bloggarnas tur att vara kreativa och hänga med på ett veckotema. Bakom Decor life står de duktiga tjejerna Weronica – Living by W och Tina – Peppar och Vanilj. När inspirationen tryter kan det kännas ganska skönt att få ett tema att fundera kring och samtidigt roligt och inspirerande att se hur andra tänker. Denna vecka är det sittplatser som står i fokus.

Jag väljer att tolka det med lite återvunna bilder:

DSC_0010

Här i köket, vid vårt nya barhäng sitter jag gärna med en kopp kaffe och dagens tidning. Nu när vi fått belysning ovanför ön också så känns den än mer användbar. Köket är nog det ställe i huset där vi sitter nästan mest. Det är här vi gör läxor, betalar räkningar, äter mat, jobbar och umgås. Vi har ett matrum men det borde egentligen byggas om och användas till något annat. För äter och umgås det gör vi i köket, både till vardag och fest.

DSC_0012I vardagsrummet, bland kuddar, chipssmulor, fårskinn och plädar ägnas det en och annan timma framför TVn. Kanske inte alltid som en sittplats då utan ännu hellre lite halvliggande.

DSC_0002 DSC_0005Men helst av allt så skulle jag vilja sitta i en gunga under trädet med bara fötter i det gröna gräset. Våren och sommaren, kom snart tillbaka!

DSC_0326 DSC_0008 DSC_0009Sittplatser alltså, så många olika det finns. Vill ni se flera så gör ni det här.

4 Kommentarer

 1. Massor av sköna och vackra sittplatser. Kraaam Pia

 2. Vilken kul grej! Det måste jag kolla in!

  Fina bilder du visar! Du har ett jättefint hem!

  Sv. angående vädret runt jul i San Francisco. Det kan vara allt från ca 10 grader till 20 grader så det är lite vanskligt. Men det mest troliga är att det inte är supervarmt.

  Kram Malin

  • Annicasays:

   Ja kolla in Decor Life vetja, det är kul att blogga efter ett tema. Tack för väderinfon, lutar nog åt en sommar i Californien trots allt.

 3. Det var många fina sittplatser! Ha det så bra.

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.