Hej 2015!

Efter en lång skön ledighet har det blivit dags att kicka igång både mig själv och bloggen igen. Det är tid att blicka framåt, ta nya tag och komma in i vardagslunken igen. Ledighet i all ära men det är skönt med vardag och rutiner också.

DSC_0003

Vårt lov har ägnats åt att umgås med släkt och vänner, fira nyår med skidåkning i fjällen, träning, yoga, sjukt många avsnitt av Downtown Abbey på Netflix och alldeles för mycket godsaker. Gött, men nu är det slut på det härliga. Nya och sundare tider väntar.

I vårt hus försvann julen redan före nyår och det känns alltid lika befriande, jag gillar granar, tomtar och lite lagom pynt men så fort julen är över så räcker det. Istället har det plockats om lite, några nya grejor har fyndats på rea och bara att byta plats på sakerna gör att det känns nytt och fräscht.

DSC_0005 DSC_0006DSC_0006-001

I köket håller i detta nu två snickare, en elektriker och en plattsättare på att färdigställa det sista, kaklet ska fogas, fläkten komma på plats och belysningen monteras. Om allt går vägen så är det klart till kvällen! Uppdatering kommer i helgen men en liten teaser får ni här.

DSC_0005-001

2015, nu kör vi!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.