Första maj

Vad skönt med en ledig dag mitt i veckan! Valborgsmässoafton tillbringades med grillat hemma hos goda vänner, vi satt så skönt i deras uterum ända till framåt natten så någon eld blev det inte. Men det gjorde ingenting alls.  Idag har vi kickat igång orienteringssäsongen i strålande sol. Lite blött i skogen men det gick bra för oss allihop, två fjärdeplatser, en niondeplats och en mamma som ”skuggade” lillebror.

DSC_0005

Ja, som orienterare får man inte vara rädd att bli blöt om fötterna och få smutsiga skor.

På eftermiddagen roade sig barnen med kompisar, jag somnade i solen och mannen fixade i badrummet. Börjar snart bli dags att visa bilder därifrån. Men ni får hålla ut ett tag till… Istället kommer här några bilder från växthuset i kvällssol.

DSC_0006

DSC_0007

2 Kommentarer

 1. Marikasays:

  Hej hej!
  Riktigt imponerande att ni kom iväg på orienteringen, vi pratade om det i förmiddags och undrade hur ni gjorde. Barnen sov till kvart i tio, så det blev rejäl sovmorgon kan man säga.
  Helt underbart att se er, vi får tajma in mer mellan alla resor ni har planerat : )
  Kram till er alla!!

  • Annicasays:

   Ja det måste vi göra! Det är alltid så kul att se er och väldigt synd att det ska behöva dröja så länge mellan gångerna. Men tur vi ses ibland i alla fall :) Kram och tack för igår!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.