Marrakech kakel

Funderingarna på vårt badrum fortsätter. Ibland är det bra att saker och ting får ta tid. Dock inte så vanligt hemma hos oss eftersom jag lätt blir för ivrig och vill att saker ska gå snabbt och bli klara fort! Vilket inte alltid ger det bästa resultatet varken på det vi gör eller hur vi mår. Men något som jag försöker jobba med… ! Hur som helst… kakelplattorna vi beställde som prov ifrån Marrakech Design har kommit.

DSC_0010

Blev ett både lätt och svårt val, lätt för att det var givet att vi tar den mörka varianten (till vänster på bilden), svårt för att de var så pass tjocka så det kanske blir svårt att ha dem som en lodrät rad tillsammans med annat betydligt tunnare kakel. Speciellt eftersom vi har tänkt oss göra jobbet själva. Hmmm… måste nog konsultera en expert här. Kanske är det så att man fäster själva kaklet med olika mycket fix.

Det har även kommit in en ny variant att välja på… nämligen denna från Rif som jag hittade hos Allrum

kakel_rif_allrum

Får nog bli till att köpa en provplatta därifrån också.

Men det kanske slutar med att det inte blir något marockanskt alls i stora badrummet, vi får se… Går det inte fixa rent praktiskt så har vi ju ett litet badrum också som står på husets att-göra-lista. Men det ligger väl inte högst upp på listan.

Dags att rusa… ska till barnens skola på föreläsning om barn och Internet, temat är ”Streetsmart på Internet”. Intressant och förhoppningsvis lärorikt! Mycket att ta in och ta ställning till och det ligger definitivt något i uttrycket ”små barn, små bekymmer… stora barn stora bekymmer”

Ha en bra kväll vänner!

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.