Badrumsinspiration

Vi, eller rättade sagt jag har många planer för vad som ska göras i vårt hus. I mitt huvud finns en lång lista på saker som jag vill göra om… ett nytt kök, bygga ut den lilla toaletten så vi får plats med en dusch, byta ut ytterdörrarna, göra om den totalt misslyckade kaklingen i stora badrummet etc… ja, listan kan göras lång men brist på tid, pengar och ork gör att vi får ta en sak i taget. Just nu känns det mest lockande att börja med en light-renovering av stora badrummet. Tänker mig att vi byter ut kaklet på en fondvägg som blev helt fel (plattsättaren satte kaklet diagonalt istället för rakt) när vi fick det åtgärdat efter en vattenskada från förra ägaren. Sen sätter vi ny panel (liggande vit), slänger ut badkaret som ingen badar i längre och ersätter med en dusch samt köper ett nytt lite mindre förvaringsskåp och handfat.

Så här ser badrummet ut nu:

DSC_0001

DSC_0002

Har spanat in den här förvaringslösningen (Godmorgon) på det stora varuhuset (bild från Ikea):

godmorgon-kommod-med--lador__0118448_PE274176_S4

 

och tänker mig att vi lägger på en bänkskiva i ek för att få en varmare känsla och sen placerar två handfat typ de här från Svedbergs (bild: bygghemma.se) ovanpå.

svedbergs_corall

 

Sen har jag totalt fastnat för det här kaklet från Marrakech design

voltaire_granit

Voltaire granit heter det men frågan är om det blir för mycket att ha på en hel vägg? Måste hitta någon som säljer detta för att få låna hem och se hur det ser ut i verkligheten.  Sen har jag googlat mig till att det går att kakla över befintligt kakel så det bör vi kunna fixa själva. Har inte vågat räkna ut hur mycket detta skulle kosta men i mitt (kanske för optimistiska) huvud låter det överkomligt och bör väl kunna klaras av rätt snabbt, eller hur?!

 

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.