Badrum del 2

   Efter diverse turer hit och dit både i verkligheten och på nätet så lutar det nu åt följande inredning i badrummet…

På fondväggen som ända sen vi flyttade in i huset är misslyckat felkaklat så blir det liggande vitt matt kakel 20 x 60 cm med en lodrät rad av marockanskt kakel som en liten detalj

antingen Voltaire natthimmel

image

eller Voltaire Granit,

provplattor är beställda och på väg så det ska bli spännande att se hur dessa ser ut i verkligheten. Hoppas de är lika snygga som jag tänkt mig!

voltaire_granit

Sen gäller det att ha tur ibland, för när vi besökte IKEA för att kolla in tvättställskommoden som vi kollat på nätet så visar det sig att den är utgående och nedsatt med 60 %, så det var inte så mycket att tveka på längre utan vi slog till direkt på en av de två vita som fanns kvar) och ”sparade” därmed 2500 kr! Så ett stort och tung paket ligger redan i garaget och väntar på projektstart!

Det blev denna variant Godmorgon, vit högglans 140 cm.godmorgon-kommod-med--lador__0118448_PE274176_S4

Men nu är frågan om vi ska köpa det tillhörande tvättstället Odensvik

 så att det blir så här

godmorgon-odensvik-kommod-med--lador__0109312_PE263465_S4

eller gå på ursprunglig plan att ha en bänkskiva i ek och sen två såna här placerade ovanpå

image

Vad tycker ni? Vilket är snyggast/mest praktiskt?

Sen kommer det att bli liggande panel, ett högskåp i samma stil som kommoden att stuva in alla handdukar i och sen en dusch istället för badkaret. Helst skulle vi vilja ha både dusch och badkar och men i brist på plats så får det bli så här. Är vansinnigt trötta på att duscha i badkaret.

Kan det bli bra tro?

1 Kommentarer

  1. Malinsays:

    Vad roligt med badrumsfix! Blir så snyggt vad du än väljer tycker jag! Men jag gillar verkligen när handfaten är placerade på en bänkskiva. Frågan är ju vad som är mest praktiskt som sagt:-). Kramar/Malin

Lämna gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.